Rullgräs på duk hos Rullgräs.nu

Vi är specialister på rullgräs på duk och vi är samtidigt opartiska då vi kan sälja andra varumärken om det skulle passa. Vi började arbeta med rullgräs på duk efter att själva anlagt en gräsmatta och blomsteräng. Vi anlade gräsmattan sent i oktober/november och snön kom bara två veckor efter. Till våren under April Maj växte en fin kvalitetsmatta fram. Vi tyckte att produkten var så pass intressant och bra att vi ville hjälpa till. Därför skapade vi rullgräs.nu där vi vill hjälpa främst privatpersoner men även företag att anlägga gräsmatta med snabbt, lätt och enkelt.

Vi  hjälper er att hela vägen till färdig gräsmatta och sedan med att ta hand om den och hålla gräsmattan fin.

På rullgräs.nu fokuserar vi på att ge bästa support och följa våra kunder hela vägen för ett lyckat projekt. 

Vi tar mer än gärna emot bilder från våra kunder och kan då ge tips och råd. Under åren har vi blivit riktiga "gräsgurus".

Rullgräs.nu och metoden

Med Rullgräs.nu får du en hängiven specialist på köpet. Vi säljer de bästa produkterna för att lyckas med din gräsmatta. Vi har ett brett produktsortiment (även sådant som inte finns i webbshoppen) och har snabba leveranser och ledttider då vi har lager i Åkersberga norr om Stockholm. De produkter vi säljer är innovativa, fungerar och underlättar arbetet i trädgården. Med vår hjälp kommer du lyckas att få områdets finaste gräsmatta, eller varför inte anlägga en fotbollsplan eller liten golfbana på tomten.

Fråga gärna oss i chatten, sms eller via mail. Vi har svar på det mesta. 🙂

 

Vi erbjuder produkter från utvalda leverantörerna inom branschen och kan ta fram unika produkter för dig som kund: Däribland produkter från bland annat DLF Seeds, WOLF-Garden, Gardena, Fiskars,, Hammerhög mm.

 

 

Tålig gräsmatta
TurfQuick Rullgräs.nu
Blomsteräng på duk

Kul för barnen att lägga gräsmatta!

Rullgräs.nu - TurfQuick-specialisten