Rullgräs Stockholm - Framtidens gräsmatta

Vi är specialister på rullgräs och har sedan 2012 tillverkat, lagt och sålt rullgräs på duk som både går snabbare att rulla ut och med ett säkrare resultat på en fin gräsmatta. Vi säljer till privatpersoner, företag, kommuner i hela landet men vi säljer även till andra länder. Vår rullgräs passar både plana tomter som kuperade tomter och parker med branta sluttningar.

Vi har även tagit fram bionedbrytbara gräspeggar som man enkelt kan använda för att fästa duken som sedan blir till gräs.

Vårt rullgräs tillverkas i Sverige, Stockholm och 40 m2 väger underfär 5 kg.

Rullgräs till hela Stockholm och skärgården

Därför skapade vi rullgräs.nu där vi vill hjälpa privatpersoner, företag och kommuner att anlägga gräsmatta med snabbt, lätt och enkelt.

Vi hjälper er att hela vägen till färdig gräsmatta och sedan med att ta hand om den och hålla gräsmattan fin.

Gräsmatta på rulle - Rullgräs.nu

Vi tar mer än gärna emot bilder från våra kunder och kan då ge tips och råd. Under åren har vi blivit riktiga "gräsgurus".

Gräs på rulle Stockholm - Rullgräsmatta

Med Rullgräs.nu får du en hängiven specialist på köpet. Vi säljer de bästa produkterna för att lyckas med din gräsmatta. De flesta av våra produkter tillverkar vi själva. Vi har bland annat även tagi fram miljövänliga nyetableringsgödningar för gräsmattor. Vi har ett brett produktsortiment (även sådant som inte finns i webbshoppen) och har snabba leveranser och ledttider då vi har lager i Åkersberga norr om Stockholm. De produkter vi säljer är innovativa, fungerar och underlättar arbetet i trädgården. Med vår hjälp kommer du lyckas att få områdets finaste gräsmatta, eller varför inte anlägga en fotbollsplan eller liten golfbana på tomten.

Fråga gärna oss i chatten, sms eller via mail. Vi har svar på det mesta.

 

 

Tålig gräsmatta
TurfQuick Rullgräs.nu
Blomsteräng på duk

Kul för barnen att lägga gräsmatta!

Rullgräs.nu - TurfQuick-specialisten

Gräsmatta på rulle - Rullgräs Stockholm

Vi levererar rullgräs till hela Stockholmsområdet. Ska du köpa gräs på rulle i Stockholm eller annan plats i vårt land. Köp direkt i vår webbutik, vi levererar normalt inom 1-5 arbetsdagar. Glöm inte köpa nyetableringsgödning för gräsmatta, vi har tagit fram en optimal nyetableringsgödning med StayWet teknologi och där näringsämnen frisätts kontrollerat under flera månader.

Rullgräs Botkyrka
Rullgräs Danderyd
Rullgräs Ekerö
Rullgräs Haninge
Rullgräs Huddinge
Rullgräs Järfälla
Rullgräs Lidingö
Rullgräs Nacka
Rullgräs Norrtälje
Rullgräs Nykvarn
Rullgräs Nynäshamn
Rullgräs Salem
Rullgräs Sigtuna
Rullgräs Sollentuna
Rullgräs Solna
Rullgräs Stockholm
Rullgräs Sundbyberg
Rullgräs Södertälje
Rullgräs Tyresö
Rullgräs Täby
Rullgräs Upplands väsby
Rullgräs Upplands-bro
Rullgräs Vallentuna
Rullgräs Vaxholm
Rullgräs Värmdö
Rullgräs Österåker