Premium Villa Smart Rullgräsmatta

Vilken gräsmatta ska jag välja?

Premium Allround

För de allra flesta områden i Sverige passar vår premiumgräsmatta bäst. Den har en riktigt fin grön färg och en perfekt komposition med både tjocka och smala grässorter som är slittåliga och tål både sol och skugga bra. Kännetecknen för Masterline Premium är robust, tät, fin och lyxig.

Extra Grön

Vi har även tagit fram en gräsmatta som upplevs som extra grön då blandningen i denna ger denna upplevelse. Många tycker om denna men själv körde jag på Premiumalternativet och denna har vi mycket bilder på i tex Instagram. Extra grön är lite extra tolerant mot torka.

Extremkyla

Bor du i Norra Sverige kan det vara bra med en gräsmatta som tål mer kyla och då har vi en gräsmatta till dig också.

Extra solsken och torka

För dig som har extremt torrt klimat och råkar ut för bevattningsförbud har vi även en gräsmatta som tål torka extra bra och som håller sig grön bättre. Har du väldigt skuggiga och kalla platser under träd, mellan hus mm har vi även gräs för detta. Vi har även en specifik gräsmatta mot extremtorka som du knappt behöver vattna. Hör av dig om du önskar denna variant.

Sport och Infrastruktur

Vi har även anpassade gräsmattor för sport och fotbollsplaner, golfbanor, kommunal mark, motorväg. Hör av dig för mer information kring dessa sorter.

Specialgräsmattor för extrem torka eller kyla

Blomsteräng

Rulla enkelt ut din blomsteräng

Framtidens gräsmatta

Nedbrytbar odlingstextil 3mm med gödning