Premium Villa Smart Rullgräsmatta

Extra Grön

Vi har tagit fram en gräsmatta som upplevs som extra grön då blandningen i denna ger denna upplevelse. Extra grön tål även riktigt kalla vintrar och är även lite extra tolerant mot torka och håller sig grön längre vid varma perioder/ vattningsförbud etc.

Vilken gräsmatta ska jag välja?

Premium Allround - Den lyxigaste gräsmattan

För de allra flesta områden i Sverige passar vår premiumgräsmatta bäst. Den har en riktigt fin grön färg och en perfekt komposition med både tjocka och smala grässorter som är slittåliga och tål både sol och skugga bra. Kännetecknen för Masterline Premium är robust, tät, fin färg och lyxig. Med rätt skötsel och vård kan denna kännas riktigt lyxig.

Extra Grön - Mer torktollerant gräs

Vi har även tagit fram en gräsmatta som upplevs som extra grön då blandningen i denna ger denna upplevelse. Många tycker om denna men själv körde jag på Premiumalternativet och denna har vi mycket bilder på i tex Instagram. Extra grön är lite extra tolerant mot torka och håller sig grön längre vid varma perioder/vattningsförbud. Extra Grön har lite längre etableringstid mot andra sorter då den växer långsamt/ lågt underhåll och då rötterna går längre ner i jorden innan grässkotten kommer upp. Kontakta oss för mer info.

Gör en golfgreen

Vår platinum gräsmatta tål att klippas ner till 0.6 mm och lämpar sig kanon för golfgreener mm. Kontakta oss om ni är intresserade av denna.

Extremkyla - Norra Sverige

Bor du i Norra Sverige kan det vara bra med en gräsmatta som tål mer kyla och då är Extra Grön ett bra alternativ.

Minimal skötsel och minimalt underhåll

En matta som håller sig grönare under torra persioder och som kräver minimalt underhåll är denna matta. Den har dock lång etableringstid men är sedan en matta som kräven väldigt lite underhåll.

 

 

Gräsgödsel vid etablering, förbättrar bla jordens rotutvecklingsförmåga

Blomsteräng

Rulla enkelt ut din blomsteräng

Fleråriga blomsterängar på nedbrytbar duk

Framtidens gräsmatta

Nedbrytbar odlingstextil 3mm med gödning