Premium Villa Smart Rullgräsmatta

Vilken gräsmatta ska jag välja?

Premium Allround - Den lyxigaste gräsmattan

För de allra flesta områden i Sverige passar vår premiumgräsmatta bäst. Den har en riktigt fin grön färg och en perfekt komposition med både tjocka och smala grässorter som är slittåliga och tål både sol och skugga bra. Kännetecknen för Masterline Premium är robust, tät, fin färg och lyxig. Med rätt skötsel och vård kan denna kännas riktigt lyxig.

Extra Grön - Mer torktollerant gräs

Vi har även tagit fram en gräsmatta som upplevs som extra grön då blandningen i denna ger denna upplevelse. Många tycker om denna men själv körde jag på Premiumalternativet och denna har vi mycket bilder på i tex Instagram. Extra grön är lite extra tolerant mot torka. Extra Grön har längre etableringstid mot andra sorter då den växer långsamt/ lågt underhåll och då rötterna går längre ner i jorden innan grässkotten kommer upp.

Sport Pro Nitro med snabbare tillväxt och självläkning - Fotboll, lek och pool

Vår unika egna Sportblandning som användas på de bästa elitidrottsarenorna. Masterline Superliga Pro Nitro Sport är en helt unik gräsmatta som etablerar sig extra snabbt samt reparerar sig själv snabbare. Detta är en gräsmatta som passar bra för sport, fotbollsplaner, poolområden och andra gräsytor med högt slitage. Denna matta trivs även i sol och passar även för din trädgård om du har mycket barn eller hundar mm.

Denna matta passar även bra för kommunal mark.

Gör en golfgreen

Vår platinum gräsmatta tål att klippas ner till 0.6 mm och lämpar sig kanon för golfgreener mm. Kontakta oss om ni är intresserade av denna.

Extremkyla - Norra Sverige

Bor du i Norra Sverige kan det vara bra med en gräsmatta som tål mer kyla och då har vi en gräsmatta till dig också.

Minimal skötsel och minimalt underhåll

En matta som håller sig grönare under torra persioder och som kräver minimalt underhåll är denna matta.

Extra solsken och torka

För dig som har extremt torrt klimat och råkar ut för bevattningsförbud har vi även en gräsmatta som tål torka extra bra och som håller sig grön bättre. Har du väldigt skuggiga och kalla platser under träd, mellan hus mm har vi även gräs för detta. Vi har även en specifik gräsmatta mot extremtorka som du knappt behöver vattna. Hör av dig om du önskar denna variant.

 

Gräsgödsel vid etablering, förbättrar bla jordens rotutvecklingsförmåga

Specialgräsmattor för extrem torka eller kyla

Blomsteräng

Rulla enkelt ut din blomsteräng

Framtidens gräsmatta

Nedbrytbar odlingstextil 3mm med gödning