TurfQuick

Vi är specialister på TurfQuick´s produkter och vi är samtidigt opartiska då vi kan sälja andra varumärken om det skulle passa. Vi började arbeta med TurfQuick efter att själva anlagt en gräsmatta och blomsteräng. Vi anlade gräsmattan sent i oktober/november och snön kom bara två veckor efter. Till våren under April Maj växte en fin kvalitetsmatta fram. Vi tyckte att produkten var så pass intressant och bra att vi ville hjälpa till. Därför skapade vi rullgräs.nu där vi vill hjälpa främst privatpersoner men även företag att anlägga gräsmatta med TurfQuick.

På rullgräs.nu fokuserar vi på att ge bästa support och följa våra kunder hela vägen för ett lyckat projekt. 

Vi tar mer än gärna emot bilder från våra kunder och kan då ge tips och råd. Under åren har vi blivit riktiga "gräsgurus".

Om TurfQuick

På vår startsida kan man läsa lite mer om historien bakom. Det började med att Håkan själv beställt traditionellt rullgräs hem till sin tomt. Det kom två lastbilar som lastade av 10 st pallar med 500 m2 tung rullgräsmatta (ca 10 ton) som helst skulle läggas inom 12 h eller i sämsta fall 24 h. Att lägga så mycket gräs själv skulle ta Håkan 72 h. Håkan blev chockad över mängden gräs och frågade chauffören om han kunde hjälpa till, men det var helg så han ville bara lasta av gräset. Håkan började ringa runt och slet själv med familjen men efter 12 h och ryggvärk gav dem upp. Gräset blev helt obrukbart och de hade bara lagt en liten del av gräsmattan..

Året var 2012 och idén kring TurfQuick kom till liv. Efter mycket arbete, tester, labtester, frötester, samarbeten, maskinbyggen, patentskydd och slit hade en helt ny innovativ produktlinje skapats som var världsunik. Med helt egen tillverkning här hemma i Sverige där maskinerna numera snurrar dygnet runt för att täcka behovet. TurfQuick säljs idag till över 44 länder och marknader och det har levererats över 500 000+ m2 bara senaste året.

Rullgräs.nu och TurfQuick

Med Rullgräs.nu får du en hängiven TurfQuick-specialist på köpet. Vi säljer TurfQuicks hela produktsortiment och har snabba leveranser och ledttider då vi har lager i Åkersberga norr om Stockholm. Vi säljer TurfQuick då produkterna är innovativa, fungerar och underlättar arbetet i trädgården. Med vår hjälp kommer du lyckas att få områdets finaste gräsmatta, eller varför inte anlägga en fotbollsplan eller liten golfbana med våra produkter?

Fråga gärna oss i chatten, sms eller via mail. Vi har svar på det mesta. 🙂

 

 

Tålig gräsmatta
TurfQuick Rullgräs.nu
Blomsteräng på duk

Kul för barnen att lägga gräsmatta!

Rullgräs.nu - TurfQuick-specialisten